Black Friday – Cărți la Reducere

Dacă până de curând sintagma Black Friday era rezervată exclusiv sectorului de IT&C sau pentru partea de electrocasnice, observ că, în acest an, se pregătesc mai multe magazine on-line de cărţi şi accesorii pentru câteva promoţii interesante și tentante.

Mai concret spus, Black Friday mai este numită şi Ziua cu cele mai multe reduceri din an, iar în România a prins foarte bine anul trecut, ceea ce a făcut ca şi pe alte nişe să se încerce potenţialul vânzărilor în această zi. Personal, cred că va fi un succes, mai ales că cei care deja cunosc fenomenul au început să economisească în această perioadă pentru a cheltui bănuţii ulterior, achiziţionând produse în ziua de Black Friday („Vinerea Neagră”).

Ziua aceasta cu promoţii este strâns legată de sărbătoarea americană de Thanksgiving, astfel că în acest an, Black Friday va fi sărbătorită cu… cheltuieli, în data de 23 noiembrie.

Am selectat câteva magazine on-line de cărţi destul de cunoscute, care, în acest an, vor oferi reduceri semnificative pentru produsele comercializate. Le-am pus într-o ordine aleatorie, nu neapărat în funcţie de preferinţele personale:

  • Libris – unul dintre cele mai vechi magazine online care vinde cărţi şi care, pe lângă ocazia de Black Friday, mai oferă şi promoţii săptămânale promovând publicaţiile de la diferite edituri. În plus, prin simpla abonare la newsletter, mai primeşti și un cupon de reducere de 15%.
    Titlurile sunt destul de variate şi acoperă multe subiecte şi genuri, începând cu beletristică şi sfârșind cu cărți de didactică sau de tehnică.
  • Okian – nu vă lăsaţi înselaţi de designul simplist al site-ului – este totuși unul dintre cele mai populare magazine de cărţi. Oferă şi un serviciu de cărţi la comandă, în caz că titlurile căutate nu se regăsesc în acel moment în oferta lor.
  • Nemira – Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din România.

 

Prin urmare, vinerea viitoare se dă startul reducerilor la cărți de toate felurile. Dacă îți dorești anumite cărți, acum e momentul să le treci din lista de dorințe în… coșul de cumpărături. Reușești astfel să îți cumperi mai multe cu o sumă mică de bani și, mai ales, poți primi și cupoane de reducere pe care să le poți folosi pentru următoarele comenzi. De Black Friday, nu (mai) ai nicio scuză să nu citești! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *