Cărți la reducere și cu transport gratuit: Lista mea

Vă spuneam într-un articol anterior despre oferta celor de la emag.ro la toate cărțile disponibile la ei (reduceri chiar și de 80 % și, în plus, cu livrare gratuită prin curier, direct la tine la ușă) și de lista mea de cărți pe care doresc să le comand cât mai repede. Pentru că partea proastă este că oferta este limitată la o perioadă scurtă de timp, așa că trebuie să te grăbești dacă vrei să beneficiezi de ea…

Și mai important este faptul că acum pe emag.ro găsești o foarte mare varietate de cărți, din toate domeniile. În plus, în utimul timp, au fost aduse în stoc foarte multe lucrări de lingvistică, de care sunt cel mai mult interesată.

Cum vă promiteam că vă voi dezvălui lista mea de astfel de cărți pe care mă grăbesc să le achiziționez la oferta de care v-am vorbit, încerc să mă țin astfel de cuvânt… Așa că iat-o:

Suma totală a acestor cărți este de 473.43 lei, ceea ce e foarte bine, având în vedere că toate vor umple câteva rafturi considerabile din biblioteca personală. De asemenea, vor ajunge la mine la ușă în maxim 48 de ore, prin curier, fără să plătesc niciun bănuț în plus pentru taxa de transport și, ca o noutate, coletul se poate deschide la primire, în fața mea și a curierului, astfel încât să nu apară nicio surpriză neplăcută. Simplu și sigur! Și abia aștept să mă apuc de lectură…

Iar dacă ești interesat de domeniul lingvistic și, mai precis, de limba română și de toate aspectele sale (mai ales cele ce țin de gramatică și de cultivarea limbii), îți propun să ai în vedere, pe lângă titlurile din lista de mai sus, și următoarele, la oferte la fel de tentante și aproape unice:

Cam atât. Vă las să vă gândiți și voi la cărțile de care aveți nevoie.

Apropo, care e lista voastră de cărți pe care ați dori să le comandați în cadrul acestei oferte? Ne-ar face plăcere să ne-o împărtășești! Nu trebuie să fie doar de lingvistică, ci din orice alt domeniu… Ai oferi altfel sugestii de lectură și altora, pasionați de același domeniu de care ești atras sau în care lucrezi și tu!

One thought on “Cărți la reducere și cu transport gratuit: Lista mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *