Ofertă la cărți: prețuri mici și transport inclus

În prezent, pe www.emag.ro găsești cărți din diverse domenii la o ofertă unică: prețuri foarte mici, la reducere și, pe deasupra, cu transport gratuit. Bineînțeles, oferta se desfășoară pe o perioadă limitată, așa că ar fi cazul să te grăbești dacă știi că ai nevoie de o completare / reactualizare a bibliotecii personale.

În plus, pe același site, constat că sunt prezente în ultima vreme tot mai multe cărți din domeniul lingvistic (lucru care mă bucură, pentru că înainte nu se găseau multe lucrări fundamentale pentru cineva interesat de acest domeniu). Dar tot acolo găsești o gamă variată de cărți, în general, din domenii precum beletristică, medicină, drept, artă, dicționare și enciclopedii etc. De exemplu, DEX (Dicționarul explicativ al limbii române) este la cel mai mic preț de până acum: sub 100 lei (verifică aici prețul actualizat).

DEX Dicționarul explicativ al limbii române

De asemenea, avantajul comenzilor de cărți din mediul on-line este că pot fi găsite mult mai ușor, printr-o simplă căutare prin categoriile librăriilor virtuale, fără a mai fi nevoie să umbli prin oraș kilometri întregi (un lucru neplăcut când timpul nu-ți prea permite). Și nici nu mai e nevoie să îți rupi mâinile și spatele cărându-le, dacă ai o listă mai mare de titluri. Ele îți sunt pur și simplu aduse la ușă, în maxim două zile, prin curier. Un lucru extrem de benefic, mai ales dacă ai nevoie urgent de informațiile dintr-o anumită carte. Totul e simplificat!

Dacă până acum visai să ai anumite cărți și îți doreai timp și nervi să pornești în căutarea lor prin librării, acum e extrem de simplu și chiar mai ieftin și fără osteneală: doar la câteva click-uri distanță! Și bucuria vine la cutie în maxim 48 de ore! La tine la ușă. Așa că grăbește-te! Prinde și tu oferta la cărți și completează-ți biblioteca cu lucrările mult dorite!

Eu mi-am făcut deja o listă de cărți pe care vreau să mi le comand cu ocazia acestor reduceri. V-o dezvălui în articolul următor! 😉

Spor la citit! 🙂

One thought on “Ofertă la cărți: prețuri mici și transport inclus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *