Cele mai Mari Reduceri la Cărți

Pentru mine, cărțile nu sunt niciodată suficiente. Indiferent de tip, indiferent de formă sau de nevoie, mă întorc mereu către ele cu cea mai mare plăcere. Acesta este și motivul pentru care, de fiecare dată când prind reduceri la cărți, nu ratez ocazia să mai completez câte un raft în bibliotecă. În plus, adesea, chiar dacă găsesc unele pe care le am deja, dar știu că sunt valoroase, le iau pentru a completa biblioteca altcuiva. Și cum se apropie sărbătorile de iarnă, cărțile pot deveni astfel unele dintre cele mai frumoase cadouri.

Tu când (ți-)ai dăruit ultima oară o carte? 🙂 Nu contează, ai acum ocazia să faci acest lucru! 🙂 Pentru că vineri, 20 noiembrie, se dă startul la Black Friday 2015 – ziua cu cele mai mari reduceri din an. Și, cum, de câțiva ani, evenimentul are loc cam în toate magazinele on-line din România (inclusiv în librăriile on-line), am vrut să vă atrag atenția asupra celor mai importante magazine on-line de cărți care vor avea mari reduceri în acest sfârșit de săptămână. Pentru multe dintre ele, sunt deja clientă destul de fidelă, așa că vi le recomand cu încredere.

Ca sfat, dacă nu ai făcut acest lucru deja, îți sugerez să îți faci o listă cu cărțile pe care dorești să le achiziționezi vineri, când se va da startul reducerilor. Ca să te asiguri că le mai prinzi în stoc și că eviți haosul. Poate ți se pare ciudat, dar lumea încă se mai îngrămădește să prindă cărți bune, mai ales la reducere. Din ce am observat, în domeniul care mă interesează, dicționarele sunt primele ale căror stocuri se epuizează rapid. Dar, cam aceeași situație se petrece și cu cărțile de gramatică, în special Gramaticile Academiei. La fel, la mare căutare sunt și acele cărți de exerciții de limba română ori de limbi străine, precum și acelea ce țin de probleme de cultivare a limbii.

De lista librăriilor on-line m-am ocupat eu deja. Ai mai jos principalele site-uri unde vei găsi cărți la mari reduceri și oferte, începând cu vineri, 20 noiembrie. Click pe logo ca să ajungi în librăria dorită!

Spor la cumpărături și, mai ales, la lectură! 😉

logoLibris

nemira.ro logo (1) logo (2)
elefant_logo adevarulshop okian-logo@2x logo (1)
banner-logo-eintegral

editura-univers-1408613752

 


Untitled
sigla site-491x130

 

logo2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *